71 Shazam!  (2019)

A múlt hétvégén debütált a hazai mozikban a Shazam!, a produkció pedig máris hatalmas sikernek örvend a nézőknél, a kritikusoknál és nem utolsó sorba a pénztáraknál is egyaránt.

Bár mostanáig nem lehetett tudni, de a produkció alighanem egyik legjobban várt mozzanata Dwayne Johnson Black Adamként való felbukkanása volt, a színész néhány kisebb jelenete végül mégsem került be a filmbe.

A Szikla a napokban tett közzé egy közel négy perces videót, amelyben végül magyarázatot ad a történtekre, és bár nem szeretnénk pattanásig feszíteni a húrt, annyit előzetesen is elárulunk, hogy meglepő infókat árult el a színész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Ápr 7., 2019, időpont: 12:51 (PDT időzóna szerint)

„Valójában két eredettörténetet próbáltunk elmesélni. Black Adam karaktere kötődik Shazaméhoz, ő egy igazi antihős. A génjeimben hordozom ezt a szerepet, amelyre közel 10 éve várok már, és amelyen már a jövő évben elkezdhetünk dolgozni.”

A DC legutóbbi két produkciója az Aquaman és a Shazam! kiemelkedően jól teljesített, így nem kérdés, hogy további folytatások érkezhetnek, ráadásul úgy tűnik, hogy ez utóbbi egy igazán különleges spin-off lesz majd.