Dwayne Johnson-Vin Diesel balhé: Az internet népe egyértelmű állást foglalt

Nemrégiben még úgy tűnt, Dwayne Johnson és Vin Diesel elásták végre a csatabárdot, nemrégiben azonban ismét egy kisebb “összetűzésbe” keveredett a két sztár, amelyben végül az internet népe tett igazságot.

Köztudott, hogy a két színész viszonya sosem volt a legbékésebb a Halálos iramban: Ötödik sebesség forgatása óta. Vin Diesel egy interjúban “kemény szeretnek” nevezte Johnsonnal való munkakapcsolatát, amely valószínűleg már sosem fog “gyengéd szeretetbe” átlényegülni.

Johnson és Diesel kapcsolatán a Hobbs és Shaw megjelenése sem javított, ennek eredményeként pedig A Szikla már nem is vett részt a Halálos iramban 9 munkálataiban. “Sok szerencsét kívánok a tizedik, a tizenegyedik és persze az összes többi Halálos iramban filmhez” - reagált nemrégiben Johnson korábbi szavaira, amikor arról a bizonyos “kemény szeretetről” beszélt.

A Slash Film magazin végül kézbe vette a dolgot, majd egy Twitter bejegyzés keretében felmérést készített, amelyben arról kérdezték a rajongókat, ők kinek is az oldalán állnak? Három válaszadási lehetőség kínálkozott a kérdést illetően: A) Vin Diesel, B) Dwayne Johnson, C) A család.

Az eredmény enyhén szólva sem mondható szorosnak, hiszen Diesel 9,2 százalékos szavazatot kapott, A család 37,3 százalékot, Johnson pedig 53,5 százalékkal nyert. Nos, a család továbbra is fontos tényező a rajongóknál, az eredmények alapján viszont Diesel “kemény szeretete” kevesenek hangzik megnyerően.

akció | kaland | krimi | thriller

Dom Toretto családját veszély fenyegeti. Ha meg akarja menteni Lettyt és a fiát, Briant, számot kell vetnie korábbi tetteivel. A csapat újra összeáll, hogy megfékezzék az őrült... több»