Ben Affleck a napokban ünnepelte születésnapját, ennek apropóján pedig maga Zack Snyder egy különleges ajándékkal lepte meg kollégáját és a rajongóit is egyben.

Snyder ugyanis egy eddig korábban sosem látott fotót tett közzé a Veron, amely még Az Igazság Ligája promója során készült. Már a kép alapján is érzékelhető, hogy Snyder annak idején teljesen más koncepcióban gondolkodott, a rendező váratlanul távozott a projekt éléről, a mozikba került Igazság Ligája végső változata pedig nem kis csalódást okozott mind a rajongók, mind pedig a kritikusok számára.

A számos negatív visszajelzés ráadásul maga Affleck lelkesedését is elvette attól, hogy továbbra is a DC filmes univerzumában maradjon, így nem sokkal később maga is szögre akasztotta a Batman jelmezt.

“Rá kellett jönnöm, hogy már nem tudok úgy rajongani a szerepért, mint korábban, ezt a karaktert pedig olyannak kell játszania, aki úgy érzi, hogy a legmerészebb álma vált valóra, én pedig teljesen mást éreztem a későbbiekben” - nyilatkozta korábban a színész.

Nos, arra kicsi az esély, hogy Affleck a jövőben meggondolja magát, mindenesetre a Snyder-cut jövőre elérhetővé válik az HBO Maxon, amely várhatóan már teljesen a rendező elképzeléseit tükrözi majd.