Edward Norton maffiózó gyilkosság után nyomoz az Árva Brooklyn első előzetesében

Edward Norton hosszú idő után újabb nagyszabású filmmel jelentkezik, melynek nem csak főszereplője, de rendezője is lesz egyben. Az Oscar-esélyes maffiózó dráma színészgárdájának tagjai közt van Bruce Willis, Willem Dafoe és Alec Baldwin. Itt az Árva Brooklyn első előzetese!

A Warner Bros. égisze alatt készül Jonathan Lethem 1999-es, azonos című regényének adaptációja, az Árva Brooklyn, melyhez megérkezett az első hivatalos filmelőzetes.

A történet főszereplője egy Tourette-szindrómás fiatal férfi, Lionel Essrog (Norton), aki egy helyi maffiózónak, Franknek (Bruce Willis) dolgozik Brooklynban. Miután Franket meggyilkolják, Lionel társai pedig rácsok mögé kerülnek, a férfi élete a feje tetejére áll. Vajon képes lesz kideríteni, ki áll a főnöke halálának hátterében?

A film főbb szerepeiben az említettek mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Leslie MannBobby Cannavale és Michael K. Williams.

A potenciális Oscar-esélyesként emlegetett Árva Brooklyn a hazai mozikban is látható lesz, de a film egyelőre nem kapott hivatalos magyarországi premierdátumot. A friss előzetest idelent találjátok.