Már egy hónapja, hogy Julian Sands (galériánkban), az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi és sok más sikerfilm színésze eltűnt. 

Bár a keresés még tart, az érintett szolgálatok a legrosszabbra készülnek. 

"Továbbra is reménykedünk, ugyanakkor elismerjük, hogy a keresés eredménye nem biztos, hogy olyan lesz, mint amilyet szeretnénk" - mondta a seriff szóvivője szombati nyilatkozatában. A Mount Baldy-hegyen továbbra is nagyon nehéz körülmények uralkodnak. A terület felett rendszeresen járőröznek a levegőből, és földi kutatásokat is terveznek.

A hatóságok szerint a 65 éves Julian Sands január 13-án, pénteken reggel tűnt el a Baldy Bowld ösvény közelében, a Mount Baldy-hegyen. A keresést megkezdték, de a lavinaveszély és a rossz időjárási körülmények miatt a földi munkásoknak szombat este abba kellett hagyniuk a munkát. A keresést helikopterek és drónok segítségével folytatták. A földi személyzetet akkor küldik ki újra, ha a terület újra biztonságos lesz. A seriff hivatala, amely együttműködik a mentőszolgálatokkal, arra kéri az embereket, hogy a veszélyes útviszonyok miatt ne utazzanak a területre.