Nem volt könnyű helyzetben James McAvoy legújabb filmje, a My Son felvételei során, amelynek frissen landolt az előzetese.

A színész ugyanis nem kapott sem szövegkönyvet, sem pedig forgatókönyvet a felvételek előtt, illetve az általa alakított karakterről is csupán néhány alapvető információ állt a rendelkezésére.

Hogy miként lehet bármit is kihozni így egy szerepből, azt ti magatok is megnézhetitek a My Son előzetesében, McAvoy mellett pedig olyan további nevek tűnnek fel a produkcióban, mint Claire Foy, Jamie Michie, Robert Jack, Owen Whitelaw, Paul Rattray, Michael Moreland és Mark Barrett.

Christian Carion rendezése egy szívszorító dráma, amelynek történetének középpontjában Edmond Murray áll. A férfi egy nap telefonhívást kap volt feleségétől, amely során megtudja, hogy 7 éves kisfia nyomtalanul eltűnt. Edmond számára kétségtelenné válik, hogy a fiút elrabolták, így saját kézbe veszi az ügyet.

A My Son Carion 2017-ben megjelent Mon garçon című filmjének feldolgozása, amelynek forgatókönyvét a rendező Laure Irrmann-nal közösen fejlesztette. Érdemes csekkolni az előzetest!