‘Egy kis kobold’: Keményen odaszólt Liam Neeson Conor McGregornak

Írország egyik leghíresebb színésze Írország egyik leghíresebb sportolójának címezte szavait. 

Liam Neeson a Men's Health című lapnak elmondta, hogy nem rajong az UFC-bajonok Cnnor McGregorért, sőt, egyenesen egy "kis koboldhoz" hasonlította. McGregor, a világ egyik legjobban fizetett sportolója, az első UFC-bunyós, aki egyszerre két súlycsoportban is UFC-bajnoki címet szerzett.

"A UFC-t ki nem állhatom" - mondta Neeson. "Ez számomra olyan, mint egy kocsmai verekedés. Tudom, hogy a gyakorlók azt mondják: 'nem, tévedsz - a hónapokig tartó edzés, amit végzünk...' Miért nem ragadsz meg egy sörösüveget, és ütöd fejbe a másik fickót? Ez az UFC következő lépcsőfoka. Utálom ezt."

A színész így folytatta: "Az a kis kobold, Conor McGregor, rossz hírét kelti Írországnak. Tudom, hogy fitt, és ezért csodálom őt. De én ezt nem bírom elviselni."

McGregor egyébként maga is arra készül, hogy sportolóból hollywoodi akciósztárrá váljon, és Jake Gyllenhaal oldalán szerepet is kapott az 1980-as évekbeli akciófilm, az Országúti diszkó remake-jében, mely az Amazon Prime Videón debütál majd. A filmet A Bourne-rejtély és A holnap határa direktora, Doug Liman rendezi.