Egy mestertolvaj az őrület határán: Willem Dafoe új filmjét látni kell, itt az előzetes!

A koronavírus-járvány kitörése óta tudjuk, hogy a négy fal között bezárva lenni nagyon is őrületbe tudja kergetni az embert. Willem Dafoe pedig épp egy hasonló problémával küzd az Inside legújabb előzetesében.

A történet szerint az egyik legjobb műkincstolvajt bezárják egy penthouse egyik lakásába, miután sikertelenül lopni próbált egy gyűjtőtől. A lakás igencsak kifinomult biztonsági rendszere ezúttal kifogott “hősünkön”. Nemo teljesen magára van utalva, így a férfi már csak abban bízhat, hogy hamarosan érte jönnek a hatóságok. Viszont nem érkezik senki sem, Nemo pedig egyre elkeseredettebben keresi a kivezető utat.

Az Inside a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon debütál majd, az viszont egyelőre kérdéses, mikor láthatja majd a szélesebb nézőközönség. Willem Dafoe mellett a további szerepekben Gene Bervoets, Eliza Stuyck és Josia Krug lesznek láthatók.

51 Bent  (2023)

dráma | thriller

Nemo, a csúcskategóriás műkincstolvaj csapdába esik egy New York-i penthouse-ban, miután egy rablás nem a tervek szerint alakul. Bezárva a felbecsülhetetlen értékű műkincseken... több»