Monica Bellucci (galériánkban) olasz színésznő és Tim Burton (Wednesday) rendező négy hónapja titokban egy párt alkot. 

Bellucci és Burton 16 évvel ezelőtt találkozott először, de állítólag azután kezdtek el randizni, hogy októberben találkoztak a lyoni Lumière Filmfesztiválon találkoztak, ahol a színésznő a fesztivál díszvendége volt. Ő adta át a színpadon a rendezőnek a Lumiere életműdíjat, nagyjából akkor-

Miután átvette a díjat, Burton a következőket mondta: "Egész életemben együttvéve még soha nem éreztem annyi szeretetet, mint ma este. Üdvözöllek a legjobb temetésen, amit valaha is átéltem!" 

A Paris Match azt írja, hogy a pár "2006-ban a Cannes-i Fesztiválpalota lépcsőjén találkoztak, de csak tizenhat évvel később, egy másik fesztivál kulisszái mögött kerültek közelebb egymáshoz".

Monica Bellucci azóta szingli, hogy 2019-ben szakított Nicolas Lefebvre művésszel. Korábban 1997-2013 között Vincent Cassel felesége volt. Burton hosszú ideig alkotott egy párt Helena Bonham Carterrel, de 2014-ben szakítottak. Sosem volt házasok, de 13 évig voltak együtt, és két közös gyermekük van: a 20 éves Billy és a 16 éves lánya, Nell.