Egyre biztosabb a két korábbi Pókember felbukkanása a Pókember 3-ban

Most már hónapok óta arról pletykálnak világszerte a mozirajongók és közülük is főleg a Marvel-rajongók, sőt még szűkebben a Pókember-rajongók, hogy a Marvel moziverzum Sony által készítendő új filmje, a hivatalos címmel egyelőre nem rendelkező Pókember 3 valami elképesztően nagy durranás lehet. E nagy durranás oka pedig nem más, mint az elmúlt húsz év eddig megismert három Pókemberének egy filmben való összeboronálása lehet.

Már jó ideje lehet arról szóló pletykákat hallani, hogy a Sony által készített első Pókember-trilógia, valamint a végül trilógiáig el sem jutó rebootjának főszereplői, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepelni fognak a Marvel moziverzum részeként piszok sikeres új Pókember-trilógia harmadik részében. Igen, Tom Holland mellett.

Na, most, hogy a barokkos körmondatoknak vége, úgy tűnik, hogy e pletykák lassan hivatalossá is válthatnak. Az mostanra már biztossá vált, hogy az új filmben Jamie Foxx is szerepelni fog, méghozzá nagyon jó eséllyel ismét Electro szerepében. Ő ugyebár az Andrew Garfield féle két Pókember-mozi egyikének volt az ügyeletes főgonosza, még ha annyira talán nem is volt ő gonosz. Sőt, egyre többet lehet arról is hallani, hogy a Tobey Maguire féle második Pókember-mozi főgonosza, az Alfred Molina által egészen jól megformált Dr. Octopus is felbukkanhat.

Most viszont a Sony latinamerikai hivatalos Twitter-csatornájához köthető YouTube-csatornán bukkant fel egy video, amit természetesen villámgyorsan el is tűntettek, de ami a netre egyszer felkerült, azt onnan ember fia el nem tűntetheti többé. És e videón nagyon érdekes dolgok voltak.

Egy rövidke kedvcsinálóról van szó, amelyben először arról faggatják a nézőt, hogy neki a három Pókember közül melyik volt a kedvence. Aztán a video második felében egyenesen kimondják: nem is kell kedvencet választani, mert hamarosan mindhármat egy filmben láthatjuk, amint közös erővel megmentik a világot.

Bár hivatalos bejelentésnek vagy leleplezésnek azért ez még nem nevezhető, de most már tényleg nagy csalódás lenne, ha végül az egészből semmi sem valósulna meg. Szóval várjuk a Sonytól a hivatalos bejelentést vagy legalább némi cáfolatot, ha az egész nem több ügyes átverésnél.