Woody Harrelson egy meglehetősen megdöbbentő, ugyanakkor humoros történetet osztott meg a közönséggel, amikor tavaly átadta barátjának, Michael J. Foxnak a tiszteletbeli Oscar-díjat a 13. alkalommal megrendezett Governors Awards-on. 

Harrelson elmesélte, hogy Thaiföldön, még 1989-ben, egy vad éjszakai buli során thai whiskyvel kevert "kobravért" ivott a Vissza a jövőbe sztárjával. “Mike azonnal kihányta a kígyókoktélt, sosem bírta a kobravért” - jegyezte meg a színész.

Woody azzal kezdte a történetet, hogy meglátogatta Foxot az 1989-es A háború áldozatai című film thaiföldi forgatásán, majd kimentek a dzsungelbe, ahol Fox átadott valakinek "úgy ezer (thai) bahtot, ami valószínűleg körülbelül 16 dollárt tett ki. Ezután elkísérték őket egy helyre, ahol szemtanúi voltak egy harcnak egy kobra és egy mongúz között.

“Nem hittem el. Benézek oda, és Mike ott ül egy kölyök mellett, körülöttük tucatnyi kobra, készen arra, hogy lecsapjon, és - nem vicc. És a kölyök játszott ezekkel a kobrákkal” - mesélte a színész.

“A mongúz győzött, fogták a kígyót, a farkánál fogva megkötözték, kifolyt belőle a vér, és négy poharat félig kobravérrel, félig thai whiskyvel töltöttek meg” - mondta Harrelson, majd hozzátette, hogy Fox gyomra egyszerűen nem bírta az italt.

“Soha nem kérte a Parkinson-kór szószólójának szerepét, de ez a legjobb alakítása. Michael J. Fox a végső példát adja arra, hogyan kell küzdeni és hogyan kell élni” - mondta Harrelson.