Brad Pitt és Jennifer Aniston kettejük szakításáról forgat filmet?

Aki pletykaszagot érez, az talán jól szimatol, mindenesetre leptek már meg minket Hollywoodban, Pitt és Aniston kapcsolata pedig akár jól is mutathatna a mozivszánon.

Bár Brad Pitt és Jennifer Aniston mostanra jó kapcsolatot ápol, nem könnyű elképzelni, hogy a két színész közös filmen dolgozzon, mely ráadásul kettejük viszonyát dolgozná fel.

Aki esetleg nem lenne teljesen képben a két sztár magánéletével kapcsolatban, Pitt és Aniston kapcsolata akkor pecsételődött meg, amikor előbbi a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összejött Angelina Jolie-val.

Nos, a Star magazinnak nyilatkozó, névtelenséget kérő forrás szerint a páros egy olyan közös filmet tervez, melynek középpontjában az ő viszonyuk állna, de természetesen nem ők alakítanák a főszerepeket.

„Jen és Brad játszadozik a gondolattal, hogy közösen készítsenek el egy romantikus filmet, mely laza szálakon kettejük történetét dolgozná fel. Az egyedüli nehézség, hogy ez olyan sebeket téphet fel, melyekre Jen még nem áll készen. Brad mindenesetre azon van, hogy meggyőzze egykori kedvesét” - mondta el a forrás.

Az ügyben az újságírók azonnal megkeresték a két sztár ügynökeit, de mindketten tagadták az értesülést.