Elhunyt A bor nem válik vízzé sztárja, Tom Owen

73 éves korában elhunyt Tom Owen színész.

A színész egyik legismertebb alakítása a népszerű A bor nem válik vízzé című sorozatban látható, amelyben közel tíz éven keresztül alakította Tom Simmonite karakterét. A szériában nem mellékesen édesapjával Bill Owennel szerepelt együtt.

További ismert szerepei a The Bromley Boys, a The Bill, Krumplihéjpite Irodalmi Társaság, Az Onedin család és a Viszlát, Mr. Chips! című produkciókban láthatók.

Tom Owen közvetlenül tanulmányai befejezése után színészettel kezdett el foglalkozni, első állását a Leatherhead Színháznál kapta mint színpadmesteri asszisztens, majd a következő évben a Westminster Színháznál dolgozott.

“Színész vagyok. Annak kell lennem. És ha ez a játékod, akkor így is kell játszanod. Ezt, akár tudatosan, akár nem, apámtól tanultam. Mindannyian a genetikai csapdába esünk, kisebb-nagyobb mértékben” - mondta egy korábbi interjúban ahhoz kapcsolódóan, hogy úgy érezte, hogy mindig is színészettel kell foglalkoznia.

Tom Owen halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Tom Owen

Tom Owen

szül. 1949. 04. 08. - elhunyt 2022. 11. 08.
Marylebone, London, Egyesült Királyság
A színész egyik legismertebb alakítása a népszerű A bor nem válik vízzé című sorozatban látható, amelyben közel tíz éven keresztül alakította Tom Simmonite karakterét. A szériában nem mellékesen édesapjával Bill Owennel szerepelt együtt. További ismert szerepei a The Bromley Boys, a The Bill, Krumplihéjpite Irodalmi Társaság,... több»