Elhunyt Vágó IstvánA kép forrása: RTL

74 éves korában elhunyt Vágó István televíziós műsorvezető.

Halálának hírét a Demokratikus Koalíció közölte a nyilvánossággal. “Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk. A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket” - olvasható a közleményben. A halál okát egyelőre nem közölték a nyilvánossággal.

Televíziós pályafutását a Magyar Televízió Riporter kerestetik című műsorban kezdte, amelyben a döntő után Vitray Tamás felajánlotta neki egy barkochbajáték vezetését. A következő években olyan népszerű műsorok élén volt látható, mint az Álljunk meg egy szóra! (Grétsy Lászlóval közösen), 1993-tól a Mindent vagy semmit, 2000 és 2007 között a Legyen Ön is milliomos!, 2007-től a Pókerarc, 2012-ben néhány hónapon keresztül pedig az átVágó című műsort vezette a STORY4-en.

2014-ben lépett be Demokratikus Koalícióba, 2016-tól Budapest XII. kerületének önkormányzati képviselője volt. Nyugodjon békében.

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

#1
Vágó István

Vágó István

szül. 1949. 02. 14. - elhunyt 2023. 04. 29.
Budapest, Magyarország
Magyar televíziós műsorvezető, szerkesztő és politikus. Első felbukkanása a televíziók képernyőjén a Magyar Televízió által meghirdetett Riporter kerestetik című műsorban volt látható, amelyben Vitray Tamás látván a tehetségét felajánlotta neki egy barkochbajáték vezetését. Később a MTV2 munkatársaként a Mindent vagy... több»