Az 1990-es években majdnem megkaptuk a Superman Lives című filmet Tim Burton rendezésében és Nicolas Cage (galériánkban) főszereplésével. Most egy nem hivatalos előzetes is készült néhány lelkes animátor jóvoltából.

A trailer Paul B. Frieling animátor és a Lazy Droid Studio munkája. A YouTube-oldalukon azt írják, hogy ez egy sorozat kezdete.

Még 1998-ban Cage kifejtette gondolatait a karakterhez való hozzáállásáról: "Azért szálltam be a Superman-projektbe, mert mondani akartam valamit a gyerekeknek. És tudom, hogy Superman minden korosztálynak tetszik (...) Emlékszem, milyen érzés volt, amikor gyerekként az iskolában csúfoltak. És ha van egy gyerek, akit furcsának, csodabogárnak vagy valami hasonlónak neveztek, és hazamegy, és nincs jó napja, és az iskolában az élete a pokol - ha meglátja Supermant, és azt mondja: ‘Hát, Superman egy különc. Őt másnak tartják. Talán én is Superman vagyok’, akkor ez elég ahhoz, hogy jól érezzem magam a film elkészítésében."

"Ez volt a vízió, amit kaptam tőle" - tette hozzá. "És szerintem Tim Burton a tökéletes rendező erre, mert mindig is nagyon érzékeny volt a kívülállókra. A Superman egy nagyszerű történet. Egyike azoknak a jelenségeknek, amelyek olyan sok különböző szinten működnek, amelyeket még mindig nem fedeztek fel. Az egyik dolog, amit szeretek Supermanben, az a neveltetés és a természet szembenállása. Ő inkább kriptoni, vagy inkább a Kent a fogadott szülei után? Ezek olyan nagy kérdések, amelyeken most gondolkodunk."

Nézd meg a szóban forgó előzetest idelent.