Elkészülhet a Pokolfajzat 3?A kép forrása: 2004 Revolution Studios

Ha elég nagyot kaszál majd a Guillermo del Toro rendezésében készülő Pacific Rim 2, újra kinyílhatnak az ajtók a franchise harmadik része előtt.

Mióta 2008-ban mozikban került a Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg, a rajongók epekedve várták, hogy Guillermo del Toro bejelentse a harmadik részt, erre azonban az elmúlt hét évben nem került sor. A rendező a The Daily Beast-nek adott interjújában elmondta, hogy nem tett le a filmről, de az anyagiak közbeszólhatnak a dolgokba.

A rendező számításai szerint a Hellboy 3 költségvetése 120 millió dollár lenne, ami a legtöbb stúdió számára elég megterhelő.

'Tény, hogy a film 120 millióba kerülne, és senki nem kopogtat az ajtónkon, hogy ennyit kifizessen. Ez egy kicsit túlmutat a Kickstarteren. Nagyszerű lenne befejezni a trilógiát' - árulta el a del Toro.

Az egyik potenciális befektető a Legendary Pictures lehetne, ugyanis Guillermo del Toro rendezi a stúdió égisze alatt készülő Pacific Rim 2-t. Ha a film elég nagyot kaszálna, ez előremozdíthatná a projektet, ami viszont így is csak leghamarabb 2019-ben lenne esedékes. Arról nem is beszélve, hogy ekkorra már a főszereplő, Ron Perlman már 65 éves lenne.

Azt egyelőre nem tudni, hogy elkészült-e már a film végleges forgatókönyve, a rendező azonban elmondta, hogy elég pontos elképzelései vannak a harmadik rész történetét illetően.