Elkészülhet a Sherlock 5. évada? Megszólalt a sorozat alkotója

Steven Moffat nemrégiben elhintette, hogy szívesen írna újabb epizódokat a BBC Sherlockjához abban az esetben, ha sikerülne rávenni Benedict Cumberbatchet és Martin Freemant, hogy visszatérjenek a produkcióhoz.

A Doctor Who korábbi showrunnerje azt is elmondta, hogy ő maga nagyon szeretné, ha újabb évadokat kapna a sikersorozat. “Nézze, holnap elkezdek írni, ha Benedict és Martin felbukkan. Sajnos, nagyobb és jobb dolgok felé tartanak épp, minket pedig könnyek között hagytak itt” - nyilatkozta Moffat.

Moffat azt is hozzátette, hogy Cumberbatch és Freeman annak idején még akkor is hoszzú ideig “hűségesek voltak” a produkcióhoz, amikor már nem az volt a legjobban fizető munkájuk. Egy másik interjú alkalmával egyébként maga Cumberbatch is megjegyezte, hogy szívesen visszatérne Sherlock szerepében, ilyen ajánlattal viszont egyelőre senki sem kereste meg.

“Azt hiszem, csak el kell jönnie a megfelelő időnek. Mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk más dolgokkal” - tette hozzá Moffat.

91 Sherlock  (2010)

dráma | krimi | misztikus | thriller

A BBC elhozta a 21. századba minden idők legnépszerűbb mesterdetektívét, Sherlock Holmest és társát, Dr. Jonh Watsont. A legendás páros soha nem látott eleganciával és... több»