Elkészülhet valaha a Kill Bill 3?

Ez a kérdés rajongók millióit foglalkoztatja immár bő másfél évtizede. Quentin Tarantino kezdettől fogva trilógiának szánta a Kill Billt, amelynek első része 2003-ban, a második pedig 2004-ben jelent meg, ám azóta semmi. Tarantino megannyi más projektet tető alá hozott, de az utóbbi időben egyre többször beszél a Kill Bill: Vol. 3-ról.

Hogy a film valaha elkészülhet-e, azt még mindig nagyon nehéz megjósolni, de azért vannak pozitív jelek. Ilyen az is, hogy az első részben Vernita Greent játszó Vivica A. Fox nemrégiben egy interjúban a folytatásról beszélt. A harmadik részben ő természetesen nem szerepelhet, mivel karakterével végzett az Uma Thurman által alakított bosszúálló főhős. Viszont tette ezt Green akkor még pici lányának szeme láttára, majd a harc végén ő maga mondta el a kislánynak, Nikkinek, hogy ha egyszer felnő, számít rá, hogy megkeresse és bosszút álljon az anyjáért.

Vivica A. Fox az interjú során úgy fogalmazott, nagyon várja már, hogy Quentin Tarantino tető alá hozza a harmadik részt, amiben az immár felnőtt Nikki tényleg bosszút állhat az anyja haláláért. A színésznő elmondása szerint Quentin Tarantino nagyon ért a flashbackekhez, így biztos benne, hogy remekül össze tudná kapcsolni a harmadik filmet az elsővel. Végül azt is hozzátette, hogy tudomása szerint Tarantino és Thurman mostanában sokat egyeztetnek a folytatásról.

Ha valóban így van, akkor továbbra is lehet benne bízni, hogy végül csak kiteljesedik a trilógia, és pont kerül a történet végére. Ugyanakkor Quentin Tarantino már többször is kijelentette, hogy egyre közeledik a pont, amikor felhagy a rendezéssel, hogy több időt tölthessen a családjával. Szerinte a filmrendezés egyébként is a fiatalok feladata, ő pedig már az öregeket képviseli.

87 Kill Bill  (2003)

akció | krimi | thriller

A hírhedt Menyasszony (Uma Thurman) egykor egy nőkből álló elit bérgyilkos csoport tagja volt. Miután azonban teherbe esett, úgy döntött, otthagyja a szervezetet, és férjhez... több»