Jó hírünk van, a Pókember 4 2024-ben jöhet a mozikba.

Miközben a Disney a Penge forgatásának szüneteltetése miatt nemrég teljesen átalakította (olvass róla itt) a Marvel-filmek megjelenési ütemtervét, a pletykák szerint Tom Holland (galériánkban) Pókemberének negyedik részének megjelenési dátuma is kiderülhetett.

A Cosmic Circus állítja, hogy a Pókember 4 2024. július 12-én jelenhet meg az Egyesült Államokban. A film így az MCU 5. fázisának része lenne, és az Amerika kapitány 4 (2024. május 1.) és a Thunderbolts (2024. július 26.) között kerülne a mozikba.

A Cosmic Circus azt is megemlíti, hogy a szuperhősfilm a Daredevil: Born Again című új sorozata után játszódhat, és a Venom is szerepelhet benne. 

A Pókember: Nincs hazaút stáblista utáni jelenetében a szimbióta egy darabja Peter Parker világában és így az MCU-ban is ott ragad. Pókember tehát végre szembenézhet Venommal.

Ezt az információt azonban óvatosan kell kezelni, hiszen hivatalos bejelentés még nem történt, de tekintve, hogy eddig 2 év telt el az egyes Pókember-filmek között, nagyon is reálisnak tűnik.