Befutottak az első kritikák: Vajon A Sólyom és a Tél Katonája van olyan jó, mint a WandaVízió?

Bár a WandaVízió még csak most ért véget, a Marvel nem áll le: március 19-én érkezik  A Sólyom és a Tél Katonája, melyhez befutottak az első vélemények.

A Marvel rajongói és gyakorlatilag az egész világ tűkön ülve várja, hogy megérkezzen a WandaVíziónál jóval konencionálisabbnak ígérkező  A Sólyom és a Tél Katonája. Néhány amerikai kritikus már látta a sorozat első részeit, a véleményüknek pedig rögtön hangot is adtak a közösségi oldalakon. Ezek alapján megnyugodhatunk, úgy néz ki, hogy a Marvel ezúttal sem vallott kudarcot.

A legtöbb kritika kiemeli a széria pazar akciójeleneteit, a nagyszerű összhangot a két címszereplő között és a karakterfejlődést. A kritikusok egybehangzó véleménye alapján A Sólyom és a Tél Katonája hozza a mozifilmek minőségét, egy szórakoztató, akcióorientált sorozat lett, mely különösen a képregény univerzum rajongóit fogja lenyűgözni. Persze érdemes számításba venni, hogy a teljes évadot még senki nem látta, csak az első epizódokat, de a vélemények még így is nagyon ígéretesnek hangzanak. 

A Sólyom és a Tél Katonája március 19-én debütál a Disney+-on, a körülbelül 45 perces epizódok hetente lesznek elérhetőek. 

akció | dráma | kaland | sci-fi

Hat hónappal azután, hogy a Föld lakosságának fele visszatért a halálból, Sam Wilson az amerikai légierőnek dolgozik, és egy terrorista csoportot próbál megfékezni, akik... több»