Emilia Clarke nem szerepel több Terminator-filmben

A Trónok harca sztárja végzett a Terminator franchise-zal.

Bár a nemzetközi piacon elfogadhatóan szerepelt, Amerikában nagyot bukott a tavalyi év egyik legjobban várt, de némiképp csalódást okozó filmje, a Terminator Genisys. Nem sokkal a premier után a filmet gyártó stúdió bejelentette, hogy az alapoktól tervezik át az ütemtervet, és határozatlan időre elhalasztják a további két epizódot.

Nos, úgy tűnik, ezekben már fogjuk látni a Sarah Connort alakító Emilia Clarke-ot. A Trónok harca sztárja a ComingSoon.net-nek adott interjújában ugyanis kategorikusan kijelentette, hogy ami őt illeti, nem tervez visszatérni a franchise-hoz.

Hogy ez mennyire lehet akadálya annak, hogy trilógiává bővüljön a Genisys, egyelőre nem tudni, azonban a főszereplő távozása semmiképp nem segít a projekten.

Clakre-ot legközelebb a Trónok harca április 24-én elrajtoló hatodik évadában láthatjuk majd, de még idén a hazai mozikban is bemutatják új, Mielőtt megismertelek című új filmjét, melynek előzetesét odalent találjátok.

Kövess minket Facebookon és Google+-on is!

dráma | romantikus

Lou Clark egy vidám, ámde céltalan 26 éves nő, aki egyik munkahelyén sem képes hosszabb időt eltölteni. Életében gyökeres változás áll be, mikor egy kastélyban egy lebénult... több»