Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
66
Vélemények
22
Képek
5
Videók
Mielőtt megismertelek
 
Mavil   2016. 06. 10.

A Mielőtt megismertelek elsősorban a romantikus filmek kedvelőinek ajánlott alkotás, nekem nagyon tetszett. Nem kell sokat várni tőle, de egyszeri nézésre tökéletes alkalmas, kedves történet.

 
indingo   2016. 11. 18.

De miért? Ezt kérdeztem magamtól a végén. Máig nem tudom megérteni a fiú döntését. A története szívbemarkoló.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 28.

Nagyon ritkán fordulnak elő mostanában olyan romantikus filmek, amelyek valódi értékkel bírnak, hiszen a romantika a filmvilágban már-már egybeforrt a romkomokkal, amelyek lapos poénokkal igyekeznek bemutatni a párkapcsolat nehézségeit (tisztelet a kivételnek, azért akad egy pár jól sikerült romkom is, de ritka), a másik véglet pedig, hogy egy olyan drámába sűrítik bele a romantikus történeteket, amelyek mély depresszióba taszítják a nézőt. A Mielőtt megismertelek tökéletesen találta meg a két véglet közötti harmóniát, így egy olyan filmet láthattam végre, amely a megfelelő helyen tud poénos lenni, azonban a történet komolysága is vitathatatlan. A film olyan kérdéseket feszeget, amelyek számos embernek a hétköznapjait jelentik. Mit tehetsz akkor, amikor volt egy aktív és mozgalmas életed, aztán egyszer csak egy baleset véget vet ennek és mozdulni sem tudsz többet a kerekesszéked nélkül, körülötted pedig az emberek szemében nem látsz mást, csak szánalmat és kétségbeesést, mivel nem tudnak rajtad segíteni. Will életébe ilyen körülmények között csöppen bele a különc Lou, akivel újra elkezdi jól érezni magát és újra megtapasztalja a szerelmet. Sam Claflin-t nagyon kedvelem, ez már a második olyan romantikus filmje (az Ahol a szivárvány véget ér után), amely pont az én ízlésemet célozza meg, ami a romantikus történeteket illeti. Ez esetben is egy olyan színésznőt választottak mellé, akiről eléggé kettősek az érzéseim, Emilia Clarke ebben a szerepben néha elképesztően irritáló, néha meg hihetetlenül bájos (nem olvastam a könyvet, de talán a karakter különcsége ezt a kettősséget írja elő). A jelmeztervező munkája csillagos ötöst érdemel, igen egyedi stílust sikerült megalkotni Lou-nak a (például a történet szempontjából jelentős sárga-fekete csíkos harisnyára vagy a mókás mintás magassarkú cipőkre gondolok). A nem mindennapi végkifejlet is tovább növeli a film egyediségét, amely tehát egy csomó pozitívummal bír, tökéletes csajos film, de szerintem még a pasik is élvezni tudják, mert nem csöpög a romantikától, nem giccses, sőt, helyenként még vicces is tud lenni.

 
Deku   2017. 07. 23.

Emilia Clarke nagyon elbűvölő szereplést mutatott be nekünk. Nagyon érzelmes és szívhez közel álló lett ez a film. Nem kellet csalódjak benne. Remek és többször nézős.

 
GedyPapa   2017. 04. 23.

Nem egy rossz film, de mindig volt valami olyan érzésem, hogy én ezt már láttam. Egy "Szépség és a szörnyeteg", "Életrevalók", "P.S. I love you", "Csillagainkban a hiba" mixet láthatunk, amiben jó a szereplők, de a sztori egyszer nézős, pont amiatt, hogy már majdhogynem mindenki számára ismerős.

Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
 
Egy szó, mint száz a Mielőtt megismertelek egy tipikus lányregény, egy tündérmese, szerelemről, életről, reményről amerikai köntösbe bújtatva. Közel sem tökéletes, de mégsem lehet rá haragudni, mivel van egyfajta kedvesség, báj és finom humor, ami átjárja az egész alkotást. 7/10 több»
 
A Csillagainkban a hiba visszahozta a halállal egybeszőtt romantika divatját a mozikba, és erre a jól kitaposott ösvényre lépett most Emilia Clarke is a Mielőtt megismertelekben. 60/100 több»
 
Nem mondom, hogy egy tökéletes filmet láttam, ilyet sosem mondhatok, azt viszont írásba adom, hogy a félelmem tökéletesen alaptalan volt. Amennyiben sor kerül rá, izgatottan nézek a folytatás elébe is (Jojo Moyes – Me after you), és bíztatnám a kevésbé romantikus lelkeket is, mert nem csak egy esélyt, de a mozi árát is megéri. 79% több»
 

A film Jojo Moyes népszerű regényéből készült, az írónő készítette el a filmváltozat forgatókönyvét is.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film két szereplőjének, Sam Claflin-nak és Matthew Lewis-nak ugyanazon a napon van a születésnapjuk, június 27-én.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A könyvben a főszereplő, Lou Clarke csináltat egy méhecskés tetoválást. A film után Emilia Clarke is megcsináltatta első tetoválását az egyik ujjára, méghozzá egy méhecskés alakzatot varratott magára.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.