Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
71
Vélemények
22
Képek
5
Videók
Mielőtt megismertelek
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
 
yeteee   2020. 03. 28.

legújabb vélemény

Me before you

Ez egy fantasztikusan jó, valóban romantikus film. Nekem pasiként is nagyon bejött. Muszáj megnézni !

 
Mavil   2016. 06. 10.

A Mielőtt megismertelek elsősorban a romantikus filmek kedvelőinek ajánlott alkotás, nekem nagyon tetszett. Nem kell sokat várni tőle, de egyszeri nézésre tökéletes alkalmas, kedves történet.


 
indingo   2016. 11. 18.

De miért? Ezt kérdeztem magamtól a végén. Máig nem tudom megérteni a fiú döntését. A története szívbemarkoló.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 28.

Giccs mentes romantika

Nagyon ritkán fordulnak elő mostanában olyan romantikus filmek, amelyek valódi értékkel bírnak, hiszen a romantika a filmvilágban már-már egybeforrt a romkomokkal, amelyek lapos poénokkal igyekeznek bemutatni a párkapcsolat nehézségeit (tisztelet a kivételnek, azért akad egy pár jól sikerült romkom is, de ritka), a másik véglet pedig, hogy egy olyan drámába sűrítik bele a romantikus történeteket, amelyek mély depresszióba taszítják a nézőt. A Mielőtt megismertelek tökéletesen találta meg a két véglet közötti harmóniát, így egy olyan filmet láthattam végre, amely a megfelelő helyen tud poénos lenni, azonban a történet komolysága is vitathatatlan. A film olyan kérdéseket feszeget, amelyek szám... több»

 
Deku   2017. 07. 23.

Emilia Clarke nagyon elbűvölő szereplést mutatott be nekünk. Nagyon érzelmes és szívhez közel álló lett ez a film. Nem kellet csalódjak benne. Remek és többször nézős.

 
Egy szó, mint száz a Mielőtt megismertelek egy tipikus lányregény, egy tündérmese, szerelemről, életről, reményről amerikai köntösbe bújtatva. Közel sem tökéletes, de mégsem lehet rá haragudni, mivel van egyfajta kedvesség, báj és finom humor, ami átjárja az egész alkotást. 7/10 több»
 
A Csillagainkban a hiba visszahozta a halállal egybeszőtt romantika divatját a mozikba, és erre a jól kitaposott ösvényre lépett most Emilia Clarke is a Mielőtt megismertelekben. 60/100 több»
 
Nem mondom, hogy egy tökéletes filmet láttam, ilyet sosem mondhatok, azt viszont írásba adom, hogy a félelmem tökéletesen alaptalan volt. Amennyiben sor kerül rá, izgatottan nézek a folytatás elébe is (Jojo Moyes – Me after you), és bíztatnám a kevésbé romantikus lelkeket is, mert nem csak egy esélyt, de a mozi árát is megéri. 79% több»

A film összbevétele 208 314 186 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 442 545 forintot termelt. A hazai mozik összesen 51 039 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film népszerű regényéből készült, az írónő készítette el a filmváltozat forgatókönyvét is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film két szereplőjének, Sam Claflin-nak és Matthew Lewis-nak ugyanazon a napon van a születésnapjuk, június 27-én.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A könyvben a főszereplő, Lou Clarke csináltat egy méhecskés tetoválást. A film után Emilia Clarke is megcsináltatta első tetoválását az egyik ujjára, méghozzá egy méhecskés alakzatot varratott magára.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.