Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Mielőtt megismertelek (2016)

Me Before You
Filmadatlap
 
27
Szereplők
78
Vélemények
22
Képek
6
Videók
Mielőtt megismertelek

Galéria (22)

Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke
Sam Claflin
Emilia Clarke

Videók (6)

 
MoviesChris   2022. 03. 12.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy nyáltengernek indul a film. Az Életrevalókra erősen hajazó történettel. Csak annak a B kategóriás változata. A Trónok harcás csajszi rettentő gyenge benne az elején, ahogy a srác is. Aztán egy idő után komolyabbra fordul a történet, és mintha Cla... több»

 
indingo   2016. 11. 18.

0

De miért? Ezt kérdeztem magamtól a végén. Máig nem tudom megérteni a fiú döntését. A története szívbemarkoló.

 
Mavil   2016. 06. 10.

2

A Mielőtt megismertelek elsősorban a romantikus filmek kedvelőinek ajánlott alkotás, nekem nagyon tetszett. Nem kell sokat várni tőle, de egyszeri nézésre tökéletes alkalmas, kedves történet.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 28.

0
Giccs mentes romantika

Nagyon ritkán fordulnak elő mostanában olyan romantikus filmek, amelyek valódi értékkel bírnak, hiszen a romantika a filmvilágban már-már egybeforrt a romkomokkal, amelyek lapos poénokkal igyekeznek bemutatni a párkapcsolat nehézségeit (tisztelet a k... teljes kritika»

 
Berto49   2017. 01. 06.

1

Lerágott csont a film témája, hasonlót kapásból kettőt-hármat tudnék mondani (Életrevalók, Beszélj hozzá, Cartagena…). Azt viszont meg kell jegyezni, hogy Jojo Moyes romantikus írónő műveitől őrizkedni kell, bár az ízlésem magától is védekezik a haso... több»

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Emilia Clarke nagyon elbűvölő szereplést mutatott be nekünk. Nagyon érzelmes és szívhez közel álló lett ez a film. Nem kellet csalódjak benne. Remek és többször nézős.

 
HercegPeter   2019. 05. 21.

0
Nem a Trónok harca Emilia Clark főműve

A film megtekintése előtt csak annyit tudtam az egészről, hogy ez egy romantikus darab, amiben a Trónok harca Daenerys-e szerepel. Most pedig azt mondom, hogy a Trónok harca egy sárkányos-harcolós fantasy sorozat, amiben a Mielőtt megismertelek Louis... teljes kritika»

A film összbevétele 208 314 186 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 442 545 forintot termelt. A hazai mozik összesen 51 039 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film népszerű regényéből készült, az írónő készítette el a filmváltozat forgatókönyvét is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film két szereplőjének, Sam Claflinnak és Matthew Lewisnak ugyanazon a napon van a születésnapja, június 27-én.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A könyvben a főszereplő, Lou Clarke csináltat egy méhecskés tetoválást. A film után Emilia Clarke is megcsináltatta első tetoválását az egyik ujjára, méghozzá egy méhecskés alakzatot varratott magára.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Emilia Clarke Jenna Coleman nővérét alakítja a filmben, a valóságban azonban Coleman hat hónappal idősebb, mint Clarke.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A rendező Thea Sharrock első mozis rendezése.

(dulkap)
 
Furcsa, ellentmondásos alkotás Thea Sharrock első egészestés rendezése, a Mielőtt megismertelek. Az életet ünnepli miközben az eutanázia kérdését feszegeti – közönségének megítélése vélhetően nagyban azon fog múlni, hogyan is viszonyulnak a kegyes halálhoz. SPOILERES KRITIKA! több»
 
Nem mondom, hogy egy tökéletes filmet láttam, ilyet sosem mondhatok, azt viszont írásba adom, hogy a félelmem tökéletesen alaptalan volt. Amennyiben sor kerül rá, izgatottan nézek a folytatás elébe is (Jojo Moyes – Me after you), és bíztatnám a kevésbé romantikus lelkeket is, mert nem csak egy esélyt, de a mozi árát is megéri. több»
 
A Csillagainkban a hiba visszahozta a halállal egybeszőtt romantika divatját a mozikba, és erre a jól kitaposott ösvényre lépett most Emilia Clarke is a Mielőtt megismertelekben. több»