Kétségtelen, hogy Denzel Washington A védelmező-filmekkel az elmúlt években Hollywood egyik legnagyobb akciósztárjává lépett elő. Persze okkal merül fel a kérdés, hogy egy ilyen sikeres szériát meddig is kívánnak folytatni, Washington pedig eléggé határozott választ adott minderre.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Antoine Fuqua rendezésében készült franchise az utolsó fejezetéhez érkezett, Washington pedig az Empire magazinnak adott interjúban fejtegette azt, hogy a jövőben már nem kíván részt venni a projektben.

“Nem akarom azt mondani, hogy megtalálta a boldogságot, és nem akarok még mindent elárulni, de találkozik egy csodálatos emberrel, egy csodálatos városban van, és úgy tűnik, megtalálta a békét. Ez egy jó pontnak tűnik a lezáráshoz” - mondta a színész.

Egyelőre annyit tudunk A védelmező 3 cselekményével kapcsolatban, hogy Robert McCall csakugyan megtalálta a nyugalmat egy olaszországi kisvárosban, rövidesen azonban fel kell vennie a harcot a helyi maffiával.

“Ez a vége. Robert McCallnak, a munkásosztálybeli hősnek egy bizonyos ponton maga mögött kell hagynia az egészet. Egy bizonyos ponton valaki másnak kell átvennie a satfétát és igazságot szolgáltatni. Ő megtette a kötelességét” - tette hozzá Fuqua.

A védelmező 3 augusztus végén érkezik a hazai mozikba.

akció | krimi | thriller

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»