Kristen Stewart tökéletesen teljesít, mint harcias angyal: a Charlie angyalai-ban (Charlie’s Angels, hazai bemutató: november 28.) közelharcban, tűzharcba és autós üldözésben is felveszi a versenyt a férfiakkal – ő és két szép társnője egyáltalán nem óvatoskodott a felvételek során.

Maga a színésznő lepődött meg a legjobban, amikor az utolsó forgatási napon felfedezte, hogy történt vele valami, ami korábban még soha: sérülés nélkül úszta meg a munkát.

Nagyon sok kaszkadőrmelót vállaltam a Charlie angyalai-ban (Elizabeth Banks), de nem lett semmi bajom – nyilatkozta a színésznő, aki az Alkonyat-filmek Bellájaként lett világhírű, és azóta felváltva dolgozik nagy hollywoodi és kisköltségvetésű művészfilmekben. – Korábban mindig történt velem valami: kibicsaklott a bokám, eltörtem a hüvelykujjam és a középső ujjam, összevagdostam a lábam… 2013-ban bottal mentem az Oscar-gálára, mert törött üvegbe léptem. A legbeszélgetősebb filmet is kötésben végeztem. Most meg rengeteg volt az akció, és sértetlenül megúsztam. Úgyhogy szívesen vállalom a második részt.

Az Elizabeth Banks rendezésében bemutatott Charlie angyalai már a mozikban. Stewart mellett a további szerepekben Patrick StewartElizabeth BanksSam ClaflinHailee SteinfeldDjimon Hounsou és Noah Centineo alakítják.

A film magyar szinkronos előzetest idefent tudjátok megnézni, de ha még többre vagytok kíváncsiak, látogassatok el a film adatlapjára ide kattintva. Ti láttátok már a filmet? Ne felejtsétek megosztani velünk a véleményeteket kommentben.

akció | kaland | vígjáték

Charlie Townsend nyomozóirodájának tevékenysége már szinte az egész világra kiterjedt. Egy igen fontos külföldi akció végrehajtásával a vadító szépségű, bármilyen... több»