Noha csupán a hónap végén kerül a mozikba a Godzilla: A szörnyek királya, már lezajlottak az első premier előtti vetítések, így megérkeztek az első vélemények is a filmmel kapcsolatban.

„A Godzilla: A szörnyek királya az a film, amelyre évek óta vártam. Egy izgalmas folytatás, amely megragadja az eredeti japán kaiju filmek szellemét”, olvasható Megan Peters az egyik közösségi oldalon megosztott reakciójában.

Többen hangsúlyozták ráadásul, hogy a Godzilla valójában az egyik legjobb szörnyfilm, ami az utóbbi években napvilágot látott, ráadásul többen hangsúlyozták azt is, hogy az új produkció messzemenően túlszárnyalja a 2014-es változatot.

„A Szörnyek királya a legőrültebb és legszórakoztatóbb amerikai kaiju film, ami valaha készült”, jegyezte meg David Crow egy posztban. Paul Shirey pedig a következőket írta: „A film mindent hoz, amit a 2014-es nem. Pokolian jó!”

Annyi bizonyos, hogy az új Godzilla filmet már eddig is hatalmas várakozás előzte meg, a hazai nézőknek pedig már nem kell sokáig várniuk, hiszen a produkció ez év május harmincadikán érkezik a mozikba.