79 Batman  (2022)

A közelmúltban alaposan felkavarta a DC körüli állóvizet, amikor kiderült, hogy Robert Pattinson kapta meg a Batman szólófilm  főszerepét. A színész kapott hideget-meleg is a képregényhős rajongóitól, de a többség már megbékélt a választással. Ha pedig azt nézzük, hogy milyen filmekben szerepelt Pattinson az Alkonyat óta, valóban nincs okunk komoly aggodalomra.

Bár csak jövő év elején kezdődik meg a Robert Pattinson nevével fémjelzett Batman szólófilm forgatása, egy YouTube-er, Billy Crammer máris összerakott egy pazar rajongói előzetest a produkcióhoz.

Az alábbi látható előzetesben Pattinson számos korábbi filmjének jelenetei mellett a Batman-filmekből és videojátékokból is láthatunk képkockákat, de az egész nagyon összeszedett és kompakt, egy ilyen teaserrel valószínűleg sokan be is érnék.

A filmről egyelőre nem sok derült ki, csak annyit vehetünk biztosra, hogy a sztori a kiváló detektív képességekkel rendelkező fiatal Bruce Wayne köré épül, ha pedig hihetünk a pletykáknak, Robin, Macskanő, Rébusz és Pingvin feltűnésére is számíthatunk.

A Matt Reeves (A majmok bolygója: Forradalom) rendezésében készülő Batman 2021. június 25-én debütál a mozikban, de addig sem maradunk DC-filmek nélkül. Idén októberben érkezik ugyanis a Joker, jövő év februárjában a Harley Quinn-mozi, a Birds of Prey, majd ez év június 5-én a Wonder Woman 1984 is bemutatkozik.