A 365 nap: Egy újabb nap hivatalos előzetese bemutatja, hogy Laura és Massimo drámai kapcsolata bizony még egyáltalán nem ért véget.

Miután a Netflix nemrég közzétette a film első négy percét, megerősítést nyert, hogy Laura túlélte az előző rész végi eseményeket, de párnak még mindig sok mindent kell feldolgoznia.

A Netflix által kiadott szinopszis szerint: "Laura és Massimo kapcsolata a tét, ahogy megpróbálják leküzdeni a bizalmi problémákat és a féltékenységet, miközben a kitartó Nacho azon dolgozik, hogy szétválassza őket."

A folytatás ismét Blanka Lipińska könyvén alapul, de várhatóan követi majd a második rész trendjét, és eltér a könyvtől, tompítva a forrásanyag néhány ellentmondásosabb elemét.

Mivel ezt a filmet a folytatással párhuzamosan forgatták, ez azt jelenti, hogy kevesebb idő telik el a premierdátumok között, így nem kell már sokat várni arra, hogy megtudjuk, hogyan ér véget Laura és Massimo se veled, se nélküled szerelmi története.

A 365 nap: Egy újabb nap augusztus 19-én jelenik meg a Netflixen. Az előzetest idelent nézheted meg.

dráma | romantikus

A lengyel erotikus botrányfilm trilógiává bővül, melyben Laura és Massimo kapcsolata újabb kihívás elé kerül. Laura és Massimo kapcsolata meggyengült, Nacho pedig mindent... több»