Erotikus szado-mazo thriller: Itt a Hotel Iris előzetese

A szürke ötven árnyalata trilógiához hasonlóan az Hotel Iris is egy bestseller alapján készült, és egy fiatal nő és egy tapasztaltabb férfi kapcsolatát dolgozza fel, amelyet szadomazochista játékok jellemeznek.

2022.08.15   olvasottság: 2541x   szerző: dj  

Egy tajvani tengerparti kisvárosban Mari (Lucia) az édesanyja által vezetett szállodában él. Amikor egy nap egy nő sikolyait hallja, elmegy, hogy megvizsgálja a zajokat, és találkozik egy jól öltözött, de látszólag erőszakos férfival (Masatoshi Nagase). A lányt tulajdonképpen minden jel arra készteti, hogy elmeneküljön, de ugyanakkor teljesen lenyűgözi őt a férfi.

Elkezdi figyelni őt, hamarosan közel kerül hozzá, és titkos kapcsolatba kezd vele, amelynek során megismeri a szado-mazo szex fajtáit. De aztán egy holttestet találnak, és szörnyű gyanú merül fel.

A "Hotel Iris - A sötét vágyak szigete" egyébként az ünnepelt japán írónő, Yōko Ogawa azonos című bestsellerének adaptációja, amely már Németországban is megjelent.

60 Hotel Iris  (2021)

dráma

Valahol Tajvan partjainál található az Iris Hotel, egy málladozó tengerparti létesítmény, amelyet egy rideg és spórolós japán nő (Nahana) és magányos, félig tajvani lánya,... több»