2020.04.02   szerző: csd   hozzászólások: 0

Kétségtelen, hogy a Rocky franchise Sylvester Stallone legnépszerűbb munkái közé tartozik. És bár egy korábbi interjú során a színész már elárulta, hogy szerinte a széria legjobb darabja az első Rocky film, mégsem arra a legbüszkébb.

Sly az Instagramon tartott a rajongóknak egy kis kérdezz-felelek időt, amely során persze az a kérdés is felmerült, hogy a filmszéria melyik darabjára a legbüszkébb, a válaszával pedig sokakat meg is lepett.

“Azt kell, hogy mondjam, hogy én magam mindenképpen a Rockyt tartobb a legjobb filmemnek, mégis a Rocky Balboa-ra vagyok a legbüszkébb. Egyszerűen azért, mert valójában senki nem akarta megcsinálni azt a filmet. Hat évbe telt mire sikerült tető alá hozni, és amikor elkészült, elképesztően büszke voltam arra, hogy mennyi mindenen kellett keresztül menni” - válaszolta Stallone.

Az 1976-ban mozikba került Rocky csaknem 10 Oscar-díj jelölést kapott, amelyek közül hármat haza is vihetett, ezt a sikert azonban a filmszéria későbbi epizódjai egyre kevésbé tudták megismételni. Persze mára a Rocky filmszéria kultikus darabbá nőtte ki magát, amelyről hosszasan lehetne vitatkozni, kinek melyik rész is a kedvence.