Erről szól majd Milla Jovovich új filmje, a Monster Hunter

Paul W.S. Anderson enyhén szólva se nyűgözte le a rajongókat az utóbbi években megjelent Resident Evil filmekkel, a jövő évben érkező Monster Hunterhez azonban hatalmas remények fűződnek.

A rendező és Milla Jovovich már számos alkalommal dolgozott már együtt, a “páros” pedig ismét összeállt egy új projekt erejéig. Javában zajlanak ugyanis a Monster Hunter munkálatai, amelyhez a Sony közzé is tette a hivatalos szinopszist.

“A mi világunk mögött egy másik világ is létezik, amelyben veszélyes és félelmetes szörnyek uralkodnak. Ezek a teremtmények halálos vadsággal védelmezik birodalmukat, amikor pedig egy Artemist és csapatát ebben a világba sodorja egy furcsa homokvihar, a túlélés lesz a tét. Rövidesen rémület lesz úrrá mindannyiunkon, amikor azzal szembesülnek, hogy fegyvereik hatástalanok a szörnyekkel szemben.”

A Monster Hunter a 2004-ben megjelent azonos című videojáték adaptációja lesz majd, Jovovich mellett pedig  Ron Perlman, Tony Jaa, Diego Boneta és Meagan Good szerepelnek a filmben, amely a tervek szerint 2021. április 22-én érkezik a mozikba.