Eszelős előzetest kapott a Batman Superman ellen!

Íme a Batman Superman ellen végső előzetese!

Befutott a Batman Superman ellen második előzetese, melyből az első trailerrel ellentétben egész sok minden derül ki a történetből. A Batmant alakító Ben Affleck Jimmy Kimmel esti show-jában járt, melynek alkalmából elvitte magával az új előzetest is.

A videóból kiderül, mi okozza a viszálykodást a két címszereplő között, de végre feltűnik Lex Luthor (Jesse Eisenberg,) is, aki elég sok bonyodalmat fog okozni hőseinknek. Leginkább azzal, hogy életre kelti Doomsday-t (?), aki a képregényrajongóknak onnan lehet ismerős, hogy ő ölte meg Supermant. Ha mindez nem lenne elég, deus ex machinaként berobban Wonder Woman (Gal Gadot) is, de arról, hogy ki ő, és miért száll harcba az ő oldalukon, láthatólag sem Batmannek, sem Supermannek (Henry Cavill) nincs fogalma.

A Zack Snyder rendezésében készülő Batman Superman ellen - Az igazság hajnala premierje 2016. március 25-én lesz esedékes. Az előzetest idelent találjátok, de a kattintás után a film adatlapján további információkkal, érdekességekkel, a korábbi előzetesekkel és képgalériával várunk.