A Halálos iramban 9-re egészen tavaszig kell még várniuk a rajongóknak, van itt valami, ami viszont segít legyűrni ezt a hosszú várakozással teli hónapokat majd. Íme az Børning 3 előzetese!

A franchise harmadik epizódja az eredeti tervek szerint szintén a mozikban debütált volna, helyette a Netflix műsorkínálatában kam hamarosan helyet a produkció. Egy igazi európai “Halálos iramban” filmmel lesz dolga a nézőknek.

A történet szerint Roy épp az esküvőjére készül Sylviaval, a sors azonban közbeszól, amikor váratlanul feltűnik a színen Robyn, akinek korábban viszonya volt a férfinak. Bár Roy szereti Sylviat, úgy tűnik, újra a volán mögé kell ülnie, hogy pontot tegyen a múltjára. Ehhez persze szüksége lesz némi segítségre, egy jó csapatra és egy izmos kocsira, hiszen a mindent eldöntő verseny helyszíne a Nürburgring.

Ha a fenti sorok valakit még mindig nem győztek volna meg eléggé, akkor ne habozzon, lessen rá a film előzetesére, hiszen az Asphalt Burning 2021. január másodikán érkezik a Netflixen.