2017.09.19   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Disney és a Lucasfilm egy nagy csokor jelenetfotóval készült a rajongók számára. Decemberben érkezik a mozikba a legújabb Star Wars-mozi, melyből legutóbb az Entertainment Weekly jóvoltából láthattunk exkluzív fotókat alig egy hónapja, most azonban újabb adaggal áltt elő a Disney. A képeket idelent találjátok. Még több fotóért kattins!

Vadonatúj fotókon a Star Wars: Az utolsó Jedik

 A Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa , Totál szívás) rendezésében készülő produkció a 2015-ös hetedik epizód után közvetlenül veszi fel a fonalat, bár a történetről egyelőre semmi nem szivárgott ki.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mark HamillDaisy RidleyJohn BoyegaAdam DriverOscar IsaacLupita Nyong'oDomhnall GleesonAnthony DanielsGwendoline ChristieBenicio del ToroLaura Dern és Andy Serkis. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fisher és az általa alakította ikonikus hősnő, Leia karaktere a Lucasfilm közleménye szerint semmilyen formában (kizárták a CGI lehetőségét) nem tér vissza a vászonra.

Star Wars: Az utolsó jedik 2017. december 15-én érkezik a mozikba. 

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel... több»