Ez a 9(!) új streaming sorozat és évad jön a jövő héten, itt a lista (Netflix, AppleTV+ - 48. hét, 2023)

Lassan november is véget ér, pár nap és máris az utolsó hetet tapossuk belőle. És bár egyre inkább mindenkit a karácsonyi előkészületek kezdenek el foglalkoztatni, azért mindig van egy kis idő egy-egy új sorozatra! Ezúttal a nagyobb streaming csatornák közül a Netflix, az AppleTV+ háza táján néztünk körül, mert ezeken is együtt nem kevesebb, mint kilenc újdonságra vagy visszatérő sorozat új évadjára készülhettek. Mutatjuk is, mikről van szó!

#9

68 Onmyoji  (2023)

(1)

akció | animáció | dráma

Netflix

Abe no Seimei, az ókori Japánban élt legendás varázsló története. több»

A császári udvar fényűző miliőjében Minamoto Hiromasa összebarátkozik a titokzatos Abe Seimeivel, és a démonok birodalmában gyökerező bonyolult ügyeyket oldanak meg. November 28-tól a Netflixen.
#8

krimi

Apple TV+

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott ügynökök mégiscsak jól végzik a munkájukat, és Lambnek nincs más választása, mint főnökként meghozni a nehéz döntéseket. December 1-től az AppleTV+-on.
#7

dráma | fantasy | horror

Netflix

Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyeket szül, a sorozat második évadában a Green Home túlélőit és Hyun-sut követhetjük nyomon, akik új helyeken küzdenek a túlélésért,... több»

Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyeket szül, a sorozat második évadában a Green Home túlélőit és Hyun-sut követhetjük nyomon, akik új helyeken küzdenek a túlélésért, miközben más lények és rejtélyes jelenségek kerülnek útjukba. Az új évad december 1-től a Netflixen.
#6

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozatban számos legendás birodalom egyesül hirtelen eggyé, de a koalíció instabil. Egy Spinjitzu Ninja mesternek ki kell képeznie a hősök új generációját, hogy segítsen... több»

A sorozatban számos legendás birodalom egyesül hirtelen eggyé, de a koalíció instabil. Egy Spinjitzu Ninja mesternek ki kell képeznie a hősök új generációját, hogy segítsen megtalálni az Elemi Sárkányokat, akik megmenthetik a bolygót, mielőtt a gonosz erők ugyanazt a sárkányenergiát használják fel az új világ elpusztítására. December 1-től a Netflixen.
#5

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Paolo Macchiarini munkája, aki 2011-ben a regeneratív orvoslás forradalmasítására vállalkozott azzal, hogy műanyag szélcsöveket ültetett be a gyógyulásra szoruló betegekbe.... több»

Rendező: Ben Steele
Szereplők: Paolo Macchiarini
Paolo Macchiarini munkája, aki 2011-ben a regeneratív orvoslás forradalmasítására vállalkozott azzal, hogy műanyag szélcsöveket ültetett be a gyógyulásra szoruló betegekbe. Macchiarini azonban hazudott a kutatásáról, és az általa kezeltek közül hárman meghaltak, egy negyediknek pedig később eltávolították a mesterséges légcsövét. Egy svéd bíróság két és fél év börtönbüntetésre ítélte. Tagadta, hogy bármilyen bűncselekményt elkövetett volna. November 29-től a Netflixen.
#4

vígjáték

Netflix

Korea húsz legmenőbb humoristája gyűlik össze, hogy ádázul versenyezzenek egy műsorvezetői posztért a Netflixnél, amely nonstop, bolondos nevetést biztosít. több»

Korea húsz legmenőbb humoristája gyűlik össze, hogy ádázul versenyezzenek egy műsorvezetői posztért a Netflixnél, amely nonstop, bolondos nevetést biztosít. November 28-tól a Netflixen.
#3

vígjáték

Netflix

A New York-i Webster Hallban forgatott kétrészes komédiashow, amelyben feltörekvő humoristák szerepelnek. több»

A New York-i Webster Hallban forgatott új stand-up comedy-sorozatban a 10 legjobb humorista szerepel: Asif Ali, Dulcé Sloan, Gianmarco Soresi, Isiah Kelly, Leslie Liao, Nimesh Patel, Robby Hoffman, Rosebud Baker, Sabrina Wu és Vanessa Gonzalez. Két epizódban élvezhetjük műsoraikat. November 28-tól a Netflixen.
#2

romantikus

Netflix

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső... több»

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső sorozatban, ami szerelemhez és szívfájdalomhoz vezet. November 28-tól a Netflixen.
#1

romantikus

Netflix

A történetben egy fényképészt ismerhetünk meg, akinek nagyot zuhan a karrierje, ezért visszatér szülővárosába – ahol találkozik egy régi ismerőssel, akivel újra feléled a... több»

A történetben egy fényképészt ismerhetünk meg, akinek nagyot zuhan a karrierje, ezért visszatér szülővárosába – ahol találkozik egy régi ismerőssel, akivel újra feléled a románc. December 2-től a Netflixen.