Johnny Depp saját elmondása szerint, örökké hálás lesz a francia Dior divatháznak, amiért az akkor is kiállt mellette, amikor volt feleségével, Amber Hearddel való jogi problémái egyre nagyobb botrányba fulladtak.

“Minden egyes másodpercben kitartottak mellettem, és ez eléggé megemeli a tétet számomra: bíztak bennem, hittek bennem, és folytatták velem a közös munkát” - mondta Depp a South China Morning Postnak adott interjúban.

A színészt korábban menesztette a Warner Bros. a A Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok filmszériáktól, 2018 után pedig szinte alig kapott szerepet Hollywoodban. Egy virginiai esküdtszék 2022 júniusában megállapította, hogy Heard és Depp egyaránt felelősek egymás rágalmazásáért. A pár végül decemberben megegyezett az egymás ellen indított rágalmazási perekben.

A The New York Times értesülése szerint a Dior ugyanakkor em szüntette meg Depp márkanagyköveti pozícióját, 2022-ben pedig meghosszabbították a szerződsüket. “Senki sem tesz ilyet, és azt, hogy a Dior megtette, minden egyes érintettnek köszönöm, aki meghozta a döntést, hogy bízik bennem és kitart mellettem. Örökké az adósuk leszek, örökké hűséges leszek hozzájuk” - tette hozzá a színész.

Johnny Depp már 2015 óta a Dior nagykövete, így több reklámkampányukban is szerepelt, többek között a Dior Sauvage nevű illatcsalád reklámanyagában. Depp egyébként a Jeanne du Barry - A szerető című filmmel tér vissza, amelyet idén októberben a hazai mozikban is bemutatnak.