Ez a Joker kép felrobbantotta az internetet

Tény, hogy a Joker a DC egyik leghírhedtebb főgonosza, mindemellett azonban az elmúlt évek során az is bebizonyosodott, hogy számos arcot is képes ölteni.

Legutóbb Joaquin Phoenix formálta meg a Bűn Bohóchercegét, amely alakításával újabb perspektívát nyitott a karakter megismerésére, de csakugyan nem lehet elmenni szó nélkül a Gotham sorozatból ismert Cameron Monaghan teljesítménye mellett, és persze Jack NicholsonHeath Ledger vagy épp Jared Leto, illetve Cesar Romero által életre keltett figurák is örök klasszikusok maradnak.

Mindez csak azt bizonyítja, hogy Joker jelleme többféleképpen is értelmezhető, nem egy csontig lerágott alak, akit simán be lehet skatulyázni az egydimenziós főgonoszok közé. Hosszasan lehetne persze vitatkozni azon, kinek melyik a kedvenc alakítása a fentebb felsoroltak közül, mi most azonban egyszerűen csak szeretnénk mutatni egy képet, amely a napokban hatalmasat ment az interneten.

Nehéz lenne persze egyszerűen csak felcímkézni a különböző Joker karaktereket, a fenti képen azonban talán keresve se találhattak volna jobb megjelöléseket.