Bődületesen nagy sikernek ígérkezik Dan Kwan és Daniel Scheinert rendezőpáros új sci-fi vígjátéka, a Minden. Mindenhol. Mindenkor Úgy tűnik, a multiverzumos őrületet a Marvel moziverzumon kívül is imádják a nézők, ez pedig visszaköszön a film eddigi kritikáiból is.

A Minden. Mindenhol. Mindenkor. főhőse Evelyn, aki kínai bevándorlóként az abszolút átlagos ember életét éli. Egész nap dolgozik egy mosodában, megpróbálja egyben tartani a családot és közben valahogy az adóbevallását is össze kellene hoznia. Ha mindez nem lenne elég, egy nap a férje közli vele, hogy ő valójában nem is a férje, vagyis az, de egy párhuzamos dimenzióból. És most azért van itt, mert Evelyn az egyetlen, aki képes lehet megállítani egy sötét erőt, ami az összes létező univerzum elpusztításával fenyeget.

A film a rendezőpáros korábbi alkotásaihoz hasonlóan most sem veszi túl komolyan magát, ám az olcsó poénok helyett itt inkább a helyzetkomikum és a színészi játék szolgáltatja a humort. Ehhez nagyban hozzájárul Jamie Lee Curtis és Michelle Yeoh színészi játéka is. Érdekesség, hogy a film készítői eredetileg Jackie Channel képzelték el a sztorit, de aztán a főhős nemét megváltoztatták, így került a képbe Michelle Yeoh.

A Minden. Mindenhol. Mindenkor. lehet a tavasz egyik nagy durranása, legalábbis a Rotten Tomatoes oldalán látható értékelések nagyon ezt sugallják. A kritikusoktól és a felhasználóktól is egyaránt 97 százalékot kapott, ami finoman szólva is kimagasló eredménynek számít. A film itthon április 21-én kerül a mozikba.