'Ez a s*ggfej megpróbál megfenyegetni': Rebel Wilson nem tágít, felfedi az igazságot Sacha Baron Cohenről

Rebel Wilson a közösségi médiában fedte fel, hogy Sacha Baron Cohen megfenyegette őt azzal kapcsolatban, hogy megakadályozza a színésznő Rebel Rising című memoárjának megjelenését.

Wilson szerint a színész felbérelt egy PR-csapatot, és több fenyegetést is küldött, miután azt állította, hogy a megjelenő memoárjában egy egész fejezetet szentel annak, amelyben leleplezi a viselkedését.

“Nem hagyom magam megfélemlíteni vagy elhallgattatni drága ügyvédekkel vagy PR-krízismenedzserekkel. Az a s*ggfej, akiről a könyvemben írok, az Sasha Baron Cohen. A könyv meg fog jelenni, ti pedig megtudjátok az igazságot róla” - írja Wilson az Instagramon.

A két sztár korábban a 2016-os Agyas és agyatlan filmben szerepelt együtt, és nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerült jó munkakapcsolatot kialakítaniuk, akkoriban Wilson úgy hivatkozott a történtekre a MeToo kampány során, hogy egy kollégája megpróbálta tönkretenni a karrierjét, miután elmondása szerint nem volt hajlandó lefeküdni vele.

Rebel Wilson kötete április másodikán kerül forgalmazásba.

akció | kaland | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit... több»