A Doctor Strange az őrület multiverzumában tökéletes táptalaj lehet ahhoz, hogy a Marvel megannyi már ismert vagy eddig a moziverzumában be nem mutatott szuperhős valamilyen változatát kipróbálja. Így amellett, hogy Pókember régebbi mozis iterációi is felbukkanhatnak, a pletykák egy női Fekete párducról, és a Szellemlovas visszatéréséről is szólnak.

Utóbbi a Marvel képregények egyik legnépszerűbb, de filmes vonalon az egyik legfurább karaktere. Emlékezhetünk még az évekkel ezelőtti Nicolas Cage féle feldolgozásra, de az már a múlt. A SHIELD ügynökei sorozatban pedig egy viszonylag újabb változata szerepelt nagy sikerrel. Míg Cage az eredeti Johnny Blaze figurát alakította, addig a sorozatban Gabriel Luna már Robbie Reyes bőrébe bújt.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban viszont a hírek szerint egy harmadik változat bukkanhat fel, méghozzá Danny Ketch alakja. A képregényekben ő volt a második Szellemlovas, akit az első – Johnny Blaze – segített. Egyes források szerint az őrület multiverzumában Katch formájában jelenik majd meg az antihős, de nem szánnak még neki különösen nagy szerepet – csak egy cameo erejéig láthatjuk majd. Olyannyira nem lesz központi figura, hogy még a lángoló koponyás állapotát sem láthatjuk majd, egyszerű civilként fog szerepelni. Ugyanezen források szerint a karaktert az a Brett Dalton keltheti életre, aki A SHIELD ügynökei sorozatban is szerepelt, ám ott Grant Ward szerepében.

Sok rajongó már most nem érti, ha mindez valóban igaz, akkor miért van szükség a karakterek ilyen mértékű megvariálására. Sokak szerint sokkal jobban működne, ha a Marvel fogná a Gabriel Luna által megformált Szellemlovast, és őt hozná be a Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban. Ezzel nem csak nem zavarnák össze a rajongókat, de össze is kötnék a filmet a sorozattal.