Ez a videó kis híján Chris Hemsworth Marveles karrierjébe került

Korábban már maga Kevin Feige is beszélt a dologról, melyet most egy professzionális táncos, Derek Hough is megerősített.

Talán nem sokan tudják, de Chris Hemsworth a Marveles pályafutása előtt szerepelt az ausztrál Dancing with the Stars című műsorban, melynek kapcsán a műsor egyik táncosa, Derek Hough egy frissen adott interjújában elmesélte, hogy ez majdnem a színész karrierjébe került. Már pusztán azért, mert aki egy ilyen műsorban táncol, arról később nem lesz könnyű elhinni, hogy hitelesen tudja megszemélyesíteni a mennydörgés istenét. 

Ezt korábban maga a Marvel mindenható producere, Kevin Feige is felemlegette, aki elmondta, hogy amikor rátaláltak a szóban forgó, alább is látható videóra, a Marvelnél sokan elég szkeptikusan álltak ahhoz, hogy vajon tényleg Hemsworth az ideális Thor szerepére. 

A sors végül mégis úgy hozta, hogy az ausztrál színész megkapta élete szerepét, mely igazán a  Thor: Ragnarökkel ért be, és hamarosan érkezik is a negyedik felvonás, a  Szerelem és mennydörgés Taika Waititi rendezésében.   

családi | zenés

A táncműsor középpontjában profi táncosokból és hírességekből álló duók állnak, akik epizódról-epizódra versenyeznek a nézők kegyeiért - csak egy pár lehet a győztes.