82 Eufória  (2019)

Hisszük vagy sem, még Leonardo DiCaprio is szokott sorozatokat darálni, legújabb kedvence pedig az HBO szériája.

"Most láttam az Eufóriát, ami fantasztikus" - mondta az idén 44 éves Oscar-díjas színész a People-nek adott vörös szőnyeges interjúján a Volt egyszer egy Hollywood Los Angeles-i premierjén.

Zendaya (Pókember: Idegenben) sorozata komoly vitát váltott ki a júniusi premierjét követően, ugyanis meglehetősen expliciten ábrázolja a tinédzserkori szexualitást és kábítószer használatot, DiCapriót azonban láthatóan végképp nem zavarta a széria ezen aspektusa. És nem is kell beérni ennyivel, ugyanis a közelmúltban kiderült, hogy az HBO a második évadot is berendelte.

"A semmiből itt van egy nagyszerű sorozat, nyolc résznyi zseniális show, melyet gyakorlatilag akár minden nap végig lehetne nézni" - folytatta.

Az Eufória nem csak DiCapriónál aratott sikert, a sorozat premierjét 577 ezren látták, ez a szám pedig másnapra már egy millióra nőtt. A #EuphoriaHBO hasthtag a premiert követően a legtöbben használt címke volt a Twitteren az Egyesült Államokban, míg ugyanezen a közösségi oldalon világviszonylatban a harmadik.