‘Ez őrület’: Áll a bál, Johnny Depp összeveszett az új filmjének rendezőjével

Johnny Depp a Maïwenn által rendezett Jeanne du Barry - A szerető című francia filmmel visszatér a színészethez, miután lezárult a pereskedése Amber Hearddel. Azonban úgy tűnik, a visszatérés nem lesz sima menet.

Depp XV. Lajos francia királyt alakítja majd a filmben, amely Jeanne du Barry (Maïwenn alakítja) történetét meséli el, aki a szegénységből emelkedett fel, és XV. Lajos utolsó szeretője lett. 

A film azonban máris komoly visszhangot keltett, a jelentések szerint a forgatáson feszültség alakult ki Depp és a rendező között. 

Bernard Montiel kommentátornak a TPMP műsorában tett nyilatkozatai szerint a színész rossz viselkedése miatt a forgatás során komoly súrlódások voltak Depp és a rendező között.

"Johnny Depp kiváló színész, amikor a forgatáson van. Kivéve, hogy néha a személyzet reggel 6-kor készen áll, és senki sem jön" - mondta az újságíró. "Aztán utána Maïwenn dühös lesz, és másnap ő az, aki nem jön el, és Johnny Depp ott van" - folytatta Montiel. 

"Ez őrület. Nagyon, nagyon rosszul megy. Állandóan vitatkoznak."

A film már az utómunkálatoknál tart, és a tervek szerint valamikor 2023-ban jelenik meg a Netflixen. Emellett Depp jelenleg egy másik projekten is dolgozik. Az olasz festőről, Amedeo Modiglianiról készít filmet, amelynek produceri teendőit Al Pacino látja el, és melyet maga Depp rendez.