Ezért halasztották el a Terminator: Sötét végzet Los Angeles-i premierjét

Nem indul túl szerencsésen a közvetlenül premier előtti időszak a Terminator: Sötét végzet számára. A Kalifornia államban terjedő erdőtűz miatt ugyanis elhalasztották a film Los Angeles-i premierjét. Mondjuk a részleteket!

A katasztrófa jelenleg számos intézményt, köztük iskolák és egyetemek épületeit veszélyezteti, több területen pedig máris megkezdték a lakosok evakuálását. Hasonlóan járt maga a Sötét végzet sztárja, Arnold Schwarzenegger is, aki tegnap korahajnalban volt kénytelen elhagyni otthonát.

A színész minderről egy Twitter bejegyzésben számolt be. A premier elhalasztását pedig a Paramount Pictures jelentette be hivatalosan egy közleményben, továbbá azt is, hogy élelmiszert adományoznak a helyi Vöröskereszt szervezete számára a károsultak megsegítésére.

A film rendezője, Tim Miller pedig egy nyilatkozatban közölte, hogy bár a vörös szőnyeget elmulasztását egyáltalán nem sajnálja, az utolsó pillanatban megpróbálnak egy kisebb vetítést szervezni azon stábtagok számára, akik hosszú utat tettek meg, hogy jelen lehessenek az eseményen.