Ezért imádja New Yorkot Emily Blunt

Kilenc éve boldog házasságban él  Emily Blunt (Hang nélkül 2) a férjével,  John Krasinskivel, két gyerekük van. A színésznő most elárulta a Harper’s Bazaar magazinnak, hogy annak idején nem támadta le Johnt két teherautónyi cuccal, amikor hozzáköltözött, hanem fokozatos volt a megszállás. 

„Vettem egy londoni lakást, és ott éltem a húgommal – meséli a színésznő. – Nem terveztem, hogy Amerikába költözöm Johnhoz, de ahogy járogattam hozzá Brooklynba, egyre több holmim halmozódott fel a lakásában. Egy idő után azt vettem észre, hogy már ott lakom.”

A színésznő nagyon szereti Brooklynt, mert senki nem tátja a száját, hogy jé, ott egy hollywoodi színésznő, hanem mennek az emberek a dolgukra. „Ráadásul minden közel van gyalog is. A hipermarket, a mosoda, az iskola, ahová a gyerekek járnak. Nem kell folyton kocsiba pattanni. Van egy csomó zöld terület, falusias a hangulat, és látszik az ég is. Legszívesebben Londonban élnék, de Brooklyn a második legjobb hely számomra.”

A színésznőt hamarosan a férje által rendezett Hang nélkül 2-ben láthatjuk, amely az izgalmak mellett számos magyarázattal szolgál az első rész nyitva hagyott kérdéseire: hogyan kezdődött az idegen lények inváziója, és milyen túlélési stratégiák kínálkoznak a megmaradottak számára azon kívül, hogy meg sem mukkannak.