Ezért nem lesz önálló Hulk-filmA kép forrása: Marvel

Bár az utóbbi időben többször is felmerült, hogy elkészülhet egy önálló Hulk mozi, azonban mint kiderült, bármennyire is szeretné a Marvel megvalósítani a dolgot, nem rajtuk múlik.

Mark Ruffalo a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy akárcsak a Marvel, ő szívesen benne lenne egy egész estés Hulk-filmben, azonban mivel a jogok a Universalnál vannak, vajmi kevés esély van rá, hogy a közeljövőben tető alá hozzák a dolgot.

"Ami a különálló Hulk-mozit illeti, a Marvel nem igazán csinálhatja meg. A jogok továbbra is a Universal tulajdonában vannak, szóval ez itt a probléma. Ez a legnagyobb akadály. Bár most úgy gondolom, nem megoldhatatlan, de nem tudom, hogyan alakul majd a dolog."

Akkor hogy is van ez? Ha így áll a dolog, hogy kerül Hulk a Bosszúállók csapatába? Ha helytálló amit Ruffalo állít, akkor ez az jelenti, hogy bár a Marvel égisze alatt készült el az Edward Norton főszereplésével készült A hihetetlen Hulk, a Universal fenntartotta a forgalmazás jogait.

Hasonló helyzetre épp a közelmúltban talált megoldást a stúdió a Sonyval a Pókember esetében, arról azonban, hogy folynának hasonló tárgyalások Hulkot illetően, nincsenek információk.

A karakter és Ruffalo rajongóinak azonban nem kell elkeseredniük, ha minden igaz, Bruce Bannert még további négy filmben biztosan láthatják. Az ikonikus képregényhős legközelebb a május 1-én debütáló Bosszúállók: Ultron kora-ban tér vissza a mozivászonra.