Netflix: Ezt a 3 sorozatot nézi majd mindenki szeptemberben (2023)

Lassan beköszöntenek a hűvösebb napok, egy ilyen forró nyár után pedig csakugyan megérdemeljük, hogy egy kicsit a négy fal között lazíthassunk. A Netflix pedig a szeptemberi hónapban is gondoskodik arról, hogy legyen mit néznünk, így a lentebb össze is állítottunk egy rövid listát arról, mire érdemes rákattanni az előttünk álló hetekben.

#3

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

A Virgin River 5. évada tele van eseményekkel: meglepő új kapcsolatokkal, váratlan szakítással, egy megrázó perrel, fájdalmas búcsúkkal és egy erdőtűzzel, amely egyes Virgin River lakosokat összekovácsol, másokat pedig szétszakít. Premier: szeptember 7-én.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

A Moordale Gimnázium bezárása után Otis és Eric élete új mérföldkő előtt áll: az első napjuk a Cavendish Gimnáziumban. Otis alig várja, hogy megmutathassa terapeutaként szerzett képességeit, míg Eric azért imádkozik, hogy ezúttal ne lúzereknek kezeljék őket. A Cavendish azonban kultúrsokkot jelent a Moordale diákjai számára. Premier szeptember 21-én.
#1

66 Tapie, a csodaember  (2023)

(2) (1)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bernard Tapie-ról szóló fiktív életrajzi minisorozatban egy könyörtelenül ambiciózus munkásember Franciaország egyik legvitatottabb közéleti személyiségévé válik. több»

Bernard Tapie énekestől üzletemberig, minisztertől börtönig mindent megélt. Sikerein és kudarcain keresztül a sorozat története egy rendkívüli közéleti személyiség romantikus sorsát követi nyomon. Premier szeptember 13-án.