Ezt a 4 sorozatot mindenképp látnod kell szeptemberben!

Igazán "mozgalmas" szeptembernek nézünk elébe, hiszen a streamingszolgáltatók izgalmasabbnál izgalmasabb megjelenésekkel készülnek a hűvösebb napokra. Lenti listánkon pedig össze is gyűjtöttünk négy olyan premiert, amelyekről nem érdems lemaradni.

#4

akció | dráma | kaland

Amazon Prime Video

Egy szerény parasztfiú, Rand al'Thor megtudja, hogy ő az Újjászületett Sárkány, egy veszélyes figura a múltból, akinek az a sorsa, hogy megmentse a világot… vagy elpusztítsa... több»

A Robert Jordan regényein alapuló fantasy sorozat története egy Rand al'Thor nevű fiúról van szó, aki megtudja, hogy ő az úgynevezett "újjászületett sárkány", egy történelmi személyiség, akinek az a sorsa, hogy vagy megmentse a világot, vagy elpusztítsa azt, varázslók egy csoportja pedig azon dolgozik, hogy megvédje őt a sötétségtő.
#3

80 Gen V  (2023)

(5) (2)

akció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»

A Prime Video A fiúk című sorozata az egyik legvadabb, legdurvább és legzüllöttebb tévéműsor, amit a streamingszolgáltató valaha is készített. A sorozat amolyan anti-Marvel-univerzumában a szuperhősöknek nem kell titkolniuk a személyazonosságukat - ugyanakkor egy hatalmas szervezet marketinghálózatának részét képezik. A Gen V kibővíti a sorozat világát egy kizárólag szuperhősökre szakosodott egyetemmel, ahol a hősök következő generációját képzik ki. Premier: szeptemebr 29-én.
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»

A Clive Bradley és Kevin Kolde showrunnerek által készített Netflix-kiadás nyolc, egyenként valamivel kevesebb mint félórás epizódon keresztül a francia forradalom történéseinek hátterében bontakozik ki. Miközben a paraszti osztály felemelkedik, hogy szembeszálljon az arisztokráciával és harcoljon az egyenlőtlenségek ellen, egy új fenyegetés is felbukkan. Egy egy hatalmas vámpírokból álló összeesküvésről van szó, amelynek célja, hogy átvegye az uralmat a világ felett, és örökre eltörölje a napot. Premier: szeptember 28-án.
#1

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

A Moordale diákjai búcsúznak a negyedik évaddal, persze az utolsó "felvonás" is tele lesz szerelemmel és nevetéssel, könnyekkel, barátsággal, sőt, új és régi kapcsolatokkal is. Az ismerős arcokhoz csatlakozott Schitt's Creek sztárja, Dan Levy, valamint Jodie Turner Smith modell. Premier: szeptember 21-én.