Ezt a sztárt tartja példaképének Tom Holland, nem erre számítottunk

Tom Holland még a Disney D23 Expoján, egy panelbeszélgetés során árult el néhány titkot a karrierjével kapcsolatban, és azt is elmondta, kit tekint a példaképének.

A fiatal színésznek van oka az ünneplésre, egész konkrétan 1 milliárd, és az elmúlt évek kétségkívül rengeteg sikert hoztak a számára. Bár a Disney és a Sony útjai hamarosan valószínűleg külön válnak, a színész meg van arról győződve, hogy Pókember öröksége továbbra is jó kezekben van a Sonynál.

De vajon honnan, illetve kitől merít inspirációt a karrierjéhez a színész? Íme, a válasz:

„A Szikla az, akire mindig is felnéztem. Az egész hozzáállása, hogy mindig te légy az, aki a legkeményebben dolgozik, és teljes szívedből csináld azt, amit csinálsz épp” – nyilatkozta Holland. A fiatal színész azt is elárulta, hogy a Dwayne Johnsonnal folytatott néhány beszélgetés motiválta végül arra, hogy ő maga is konditerembe kezdjen el járni.

Miután múlt héten kasszát robbantott a mozikban a Pókember 3 - Nincs hazaút, Johnson a közösségi médián keresztül gratulált a fiatal színésznek, mondván, élvezze ki a siker minden percét. 

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»