Ez gyors volt: A Pókember 3 máris a legszűkebb elitben!

Mindössze másfél hete mutatták be a Marvel idei legnagyobb dobását, a Pókember harmadik részét, amely úgy tűnik, minden korábbi elképzelést felülmúlt.

A Nincs hazaút a parádés szereposztás mellett mellett gyakorlatilag ismét egy teljesen fejezetet nyitott az MCU történetében, hiszen ha hihetünk a korábbi híreknek, úgy a Tom Holland-féle Pókember számára is új időszámítás kezdődik a Sony égisze alatt. Ez azt jelenti, hogy további három Pókember filmmel számolhatnak a rajongók a jövőben, a stúdiónak pedig minden oka meg is van a bizakodásra, hiszen a Nincs hazaút már most bő 1 milliárd dolláros összbevételnél tart.

Egy Marvel filmnél talán ez ma már nem is hangzik annyira kirobbanóan, fontos azonban megjegyezni, hogy a Pókember 3 film az első olyan produkció, amely a koronavírus-járvány során kialakult helyzet ellenére érte el ezt az anyagi sikert.

A Nincs hazaút 260 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, ezzel pedig a Végjáték nyomdokaiba lépett.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»