76 Ikrek  (1988)

Idén márciusban lehetett hallani arról, hogy Eddie Murphy is csatlakozott az Ikrek folytatásának stábjához, a korábbi híresztelésekkel ellentétben azonban nem ő alakítja majd a harmadik testvért.

A Triplets cím alatt futó produkció előkészületei jelenleg is gőzerővel zajlanak, a film története szerint a Vincentet alakító Danny DeVito és Julius szerepében látható Arnold Schwarzenegger hírt kapnak egy harmadik testvérről, így minden szálat meg is mozgatnak, hogy megtalálják az illetőt.

A legfrissebb információk szerint Tracy Morgan lesz majd az, aki DeVito és Arnie tesóját alakítja majd. A Triplets rendezője, Ivan Reitman pedig egy friss interjúban el is árulta, hogy az utóbbi időszakban szinte teljesen átdolgozták a film forgatókönyvét a színész miatt.

A rendező azt is elmondta, hogy jelenleg a projekt anyagi hátterét igyekeznek rendezni, a forgatás azonban várhatóan már a következő évben megkezdődhet Bostonban.

“Jó ideje nem rendeztem már filmet, de Arnoldnak sikerült meggyőznie. Felhívtam őt, amikor épp Budapesten tartózkodott, teljesen lázba jött az ötlettől. Én magam is nagyon jól éreztem magam az Ikrek forgatása során, Danny és Arnie párosa remekül működött, Tracy pedig kitűnően kiegészíti majd őket” - tette hozzá Reitman.